Guide: Så hanterar du TUIs bokningar och resor – TUI.se

TUI, tidigare känd som Fritidsresor, är en av Sveriges ledande researrangörer. På deras hemsida, tui.se, kan du enkelt boka och hantera dina resor. I den här guiden kommer vi att gå igenom hur du gör för att hantera dina TUI-bokningar och resor online.

Hur loggar jag in på TUI.se?

För att komma åt alla funktioner och information i samband med din bokning och resa behöver du logga in på TUI.se. Här är stegen för att logga in på TUI.se:

 1. Öppna webbläsaren och navigera till tui.se.
 2. Klicka på “Min sida” i navigationsmenyn högst upp på sidan.
 3. Fyll i ditt användarnamn och lösenord i de angivna fälten.
 4. Klicka på “Logga in”.

Efter att du har loggat in kommer du att få tillgång till TUIs bokningsfunktioner och all information om dina resor.

Hur hittar jag mina TUI-bokningar?

När du har loggat in på tui.se kan du enkelt hitta alla dina bokningar. Följ dessa steg för att hitta dina TUI-bokningar:

 1. Klicka på “Mina sidor” längst upp på sidan.
 2. Välj “Min resa” i undermenyn.
 3. Din aktuella bokning visas som standard. Om du har flera bokningar kan du välja den du vill se genom att klicka på bokningsnumret.

På sidan för din bokning hittar du all relevant information såsom avrese- och ankomstdatum, destination, hotellinformation och eventuella tillval som du har lagt till.

Hur ändrar eller avbokar jag min TUI-resa?

Om du behöver göra ändringar eller avboka din TUI-resa, kan du enkelt göra det på tui.se. Här är stegen för att ändra eller avboka din resa:

 1. Logga in på TUI.se.
 2. Klicka på “Mina sidor” längst upp på sidan.
 3. Välj “Min resa” i undermenyn.
 4. Välj den bokning du vill ändra eller avboka genom att klicka på bokningsnumret.
 5. Scrolla ner till avsnittet “Avbokning och ändring” och klicka på “Ändra eller avboka resa”.
 6. Följ instruktionerna för att göra dina önskade ändringar eller avbokning.

Observera att det kan finnas av- och ombokningsskydd för din resa och att det kan finnas villkor och eventuella kostnader kopplade till ändringar eller avbokningar. Se till att läsa igenom dessa innan du genomför några ändringar.

TUIs app – Hantera din resa direkt i mobilen

För en ännu smidigare upplevelse kan du använda TUIs app för att hantera dina resor direkt i mobilen. Appen finns tillgänglig för både iPhone och Android-enheter och ger dig alla de funktioner du behöver för att hantera din TUI-resa.

Ladda ner TUIs app idag och ha full koll på dina bokningar och resor i din mobil!

Sammanfattning

Att hantera dina TUI-bokningar och resor på tui.se är snabbt och enkelt. Genom att logga in på “Mina sidor” kan du hitta all information om dina bokningar och göra ändringar eller avbokningar vid behov. Ladda ner TUIs app för att ha full koll på dina resor direkt i mobilen. Bon voyage!

TUI.se TUIs app Avbokning Ändring
tui.se min sida tui min resa bokningsnummer tui fritidsresor min resa tui logga in
fritidsresor logga in tui av och ombokningsskydd tui bokningsnummer tui mina resor
tui kort logga in tui min resa tui min sida tui mina sidor
min resa tui tuifly min resa

Ofte stillede spørgsmål

Hur loggar jag in på TUI:s webbplats för att komma åt “Min sida”?

För att logga in på TUI:s webbplats och komma åt “Min sida” klickar du på “Logga in” och fyller i ditt användarnamn och lösenord.

Var hittar jag mitt bokningsnummer för min resa med TUI?

Ditt bokningsnummer för din resa med TUI finns på din bokningsbekräftelse och i ditt onlinekonto under “Mina resor”.

Vad innebär TUI:s av- och ombokningsskydd?

TUI:s av- och ombokningsskydd ger dig möjlighet att av- eller omboka din resa utan extra kostnad under vissa förutsättningar. Det ger dig större flexibilitet vid eventuella ändringar av dina reseplaner.

Hur loggar jag in på TUI:s webbplats med mitt TUI-kort?

För att logga in på TUI:s webbplats med ditt TUI-kort klickar du på “Logga in” och väljer “TUI-kort” som inloggningsalternativ. Fyll i ditt TUI-kortnummer och personliga lösenord.

Var hittar jag information om min resa på TUI:s webbplats?

På TUI:s webbplats kan du hitta all information om din resa under “Min sida” eller “Mina resor” när du är inloggad. Här kan du även få tillgång till ditt bokningsnummer och eventuell av- och ombokningsskydd.

Vad ska jag göra om jag inte kan logga in på TUI:s webbplats?

Om du har problem med att logga in på TUI:s webbplats kan du testa att återställa ditt lösenord genom att klicka på “Glömt lösenord” på inloggningsfönstret. Om problemen kvarstår kan du kontakta TUI:s kundtjänst för ytterligare hjälp.

Kan jag se mina tidigare resor på TUI:s webbplats?

Ja, du kan se dina tidigare resor på TUI:s webbplats genom att logga in på “Min sida” eller “Mina resor”. Här hittar du en översikt över dina tidigare resor tillsammans med all nödvändig information.

Kan jag använda TUI:s app för att komma åt “Min sida”?

Ja, du kan använda TUI:s app för att komma åt “Min sida”. Ladda ner appen och logga in med ditt användarnamn och lösenord för att få tillgång till all information om din resa.

Hur bokar jag en resa med TUI?

För att boka en resa med TUI kan du besöka deras webbplats och använda sökfunktionen för att välja din destination, datum och önskade hotell. Följ sedan bokningsprocessen genom att fylla i dina personuppgifter och betalningsinformation.

Kan jag boka min resa direkt genom TUI:s kundtjänst?

Ja, du kan boka din resa direkt genom TUI:s kundtjänst. Kontakta dem per telefon eller via deras webbplats för personlig assistans och bokning av din resa.

Artiklen Guide: Så hanterar du TUIs bokningar och resor – TUI.se har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 5 anmeldelser

E-mail: mail@tobiasehlig.dk