Handla alkohol på Systembolaget i Stockholm – Din guide till Systembolag nära dig

Om du befinner dig i Stockholm och vill handla alkohol, kommer du inte kunna undvika Systembolaget. Systembolaget är den enda butiken i Sverige som har rätt att sälja drycker med en alkoholhalt över 3,5 procent. För att göra det enklare för dig har vi sammanställt en guide till några Systembolag i Stockholm. Läs vidare för att hitta den närmaste butiken för dig.

Systembolaget St. Eriksplan

En av de mest populära Systembolagen i Stockholm finns på St. Eriksplan. Det är enkelt att hitta hit med tunnelbanan då St. Eriksplan har en egen station. Butiken är välutrustad och har ett brett utbud av olika drycker att välja mellan. Oavsett om du föredrar vin, öl, eller sprit, kan du hitta det du söker här.

Adress: St. Eriksplan

Systembolaget Nybrogatan

För dem som befinner sig på andra sidan av Stockholm, är Systembolaget på Nybrogatan ett utmärkt alternativ. Denna butik är känd för sitt trevliga och kunniga personal. Du kan få hjälp att hitta rätt dryck till din middag eller fest. Och om du inte kan hitta vad du söker, kan personalen ge dig förslag på liknande alternativ.

Adress: Nybrogatan

Systembolaget Fleminggatan

Beläget nära Kungsholmens centrum hittar du Systembolaget på Fleminggatan. Den här butiken är känd för att ha ett stort utbud av mikrobryggerier och unika lokala producenter. Om du är intresserad av att prova något nytt och spännande, är detta platsen för dig. Personalen på Fleminggatan kan också ge dig tips om matchande drycker till olika maträtter.

Adress: Fleminggatan

Systembolaget Odengatan 92

För dem som bor eller befinner sig nära Vasastaden i Stockholm, är Systembolaget på Odengatan 92 ett bra alternativ. Butiken har ett brett utbud av både svenska och internationella drycker. Här kan du hitta allt från de klassiska favoriterna till mer exklusiva och ovanliga alternativ.

Adress: Odengatan 92

Pressbyrån St. Eriksplan

Om du vill handla alkohol på Systembolagets mindre butiksformat kan du besöka Pressbyrån på St. Eriksplan. Denna butik har ett utvalt sortiment av drycker men erbjuder ändå några av de mest populära alternativen. Här kan du enkelt kombinera en paus med att köpa drycker.

Adress: St. Eriksplan

Resa till Systembolaget

Ett tips för att enkelt ta dig till Systembolaget är att använda tunnelbanan. St. Eriksplan ligger vid tunnelbanestationen med samma namn och är därför mycket lättillgängligt. Du kan också använda kollektivtrafikens webbplats eller appar för att hitta den bästa vägen till din närmaste Systembolag.

Ofte stillede spørgsmål

Var är Systembolaget på Sankt Eriksplan?

Systembolaget på Sankt Eriksplan ligger på Fleminggatan 38-40. För att komma dit kan du gå till Fleminggatan från Sankt Eriksplan och det tar ca 2 minuter att gå.

Vilken tunnelbanestation är närmast Systembolaget på Sankt Eriksplan?

St. Eriksplan tunnelbanestation är närmast Systembolaget på Sankt Eriksplan. Det är enkelt att ta tunnelbanan till Systembolaget och det tar bara ca 1 minut att gå från tunnelbanestationen till butiken.

Har Systembolaget på Nybrogatan samma utbud?

Ja, Systembolaget på Nybrogatan har samma utbud som andra Systembolag. Om du inte kan komma till Systembolaget på Sankt Eriksplan kan du besöka Systembolaget på Nybrogatan för att hitta samma sortiment.

Var ligger Pressbyrån på Sankt Eriksplan?

Pressbyrån på Sankt Eriksplan ligger på Kungstensgatan 24. Pressbyrån är en bra komplementbutik till Systembolaget på Sankt Eriksplan där du kan hitta andra produkter och snacks.

Var ligger Systembolaget på Fleminggatan?

Systembolaget på Fleminggatan ligger på nummer 53. Det är lätt och bekvämt att besöka Systembolaget på Fleminggatan och det finns bra kommunikation från olika delar av staden.

Var ligger Systembolaget på Odengatan 92?

Systembolaget på Odengatan 92 ligger i Vasastan i Stockholm. Om du bor eller besöker Vasastan i Stockholm kan du enkelt besöka Systembolaget på Odengatan 92 för att köpa dina drycker.

Hur många Systembolag finns det på Sankt Eriksplan?

Det finns ett Systembolag beläget på Sankt Eriksplan i Stockholm. Om du letar efter Systembolag i Stockholm kan du besöka det på Sankt Eriksplan för att hitta ditt favoritalkohol.

Vilka typer av drycker kan jag hitta på Systembolaget på Sankt Eriksplan?

På Systembolaget på Sankt Eriksplan hittar du ett brett utbud av alkoholhaltiga drycker som vin, öl, sprit och mer. Oavsett vilken typ av dryck du föredrar, kommer du att hitta något på Systembolaget på Sankt Eriksplan.

Har Systembolaget på Sankt Eriksplan andra varor än alkohol?

Nej, Systembolaget på Sankt Eriksplan erbjuder endast alkoholhaltiga drycker och tillbehör relaterade till alkohol. Om du letar efter andra varor eller produkter kan du besöka andra butiker i närheten eller en närliggande Pressbyrå.

Vilka andra butiker finns nära Systembolaget på Sankt Eriksplan?

Förutom Systembolaget finns det också Pressbyrån och andra affärer och restauranger i närheten av Sankt Eriksplan. Om du behöver köpa annat än alkohol kan du besöka de närliggande butikerna och restaurangerna på Sankt Eriksplan.

Artiklen Handla alkohol på Systembolaget i Stockholm – Din guide till Systembolag nära dig har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 19 anmeldelser

E-mail: mail@tobiasehlig.dk